Droogloopmatten


Droogloopmat

Droogloopmat

Droogloopmat Met aflooprand, gemaakt van 50% katoen en 50% polyester. De professionele droogloopmat..

€31,34 Excl. BTW: €25,90

Droogloopmat op maat

Droogloopmat op maat

Droogloopmat, op maat gemaakt. Met aflooprand en zonder aflooprand, gemaakt van50% katoen 50% polye..

€44,35 Excl. BTW: €36,65

1 - 2 van 2 (1 pagina's)

Droogloopmatten op maat gemaakt

Droogloopmatten op maat gemaakt

Ben je op zoek naar een kwaliteits droogloopmat, op maat gemaakt, met een lange levensduur en een scherpe prijs? Bestel dan je droogloopmat van professionele kwaliteit bij LogoMatz. 

Onze droogloopmatten worden o.a. gebruikt door schoonmaakservice organisaties voor het schoonhouden van gebouwen en winkels. De schoonloopmatten zijn geschikt voor veeleisende professionele situaties met veel bezoekers zoals winkels, entrees van kantoor- en appartementgebouwen en werkplaatsen.

Ook voor in huis is de LogoMatz droogloopmat een uitstekende keuze om vocht zoveel mogelijk buiten te houden voor een schone vloer. 

Samenstelling

De vezel van de droogloopmat bestaat uit 50% stevig katoen en 50% polyester. Samen zorgt dit voor een optimale vochtafname en een lange levensduur van de mat.

De rug van de droogloopmat is gemaakt van speciaal ontwikkeld rubber waardoor de vezel een stevige basis heeft en de droogloopmat slipvast en vlak op grond ligt. De rubberen rug heeft geen schadelijke weekmakers en is geschikt voor de meeste vloeren. 

Wat is het verschil tussen een droogloopmat en een schoonloopmat?

Een droogloopmat en een gewone schoonloopmat hebben beide als doel om vuil en vocht van schoenzolen te verwijderen en zo het interieur van een gebouw schoon te houden. Het belangrijkste verschil tussen deze twee matten is echter het type vezels waaruit ze zijn gemaakt en hun specifieke functie.

Een droogloopmat is ontworpen om vocht van schoenzolen te absorberen en vast te houden. Deze matten zijn gemaakt van absorberende vezels zoals katoen, microvezel of polypropyleen en hebben als doel om vocht van schoenzolen te verwijderen voordat bezoekers verder het gebouw in lopen. Door het vocht op te nemen, helpen droogloopmatten ook om uitglijden te voorkomen op gladde vloeren.

Een gewone schoonloopmat is gemaakt van sterkere vezels, zoals nylon of polypropyleen, en is ontworpen om vuil van schoenzolen te schrapen en te borstelen. Deze matten zijn meestal geplaatst net buiten of binnen de ingang van het gebouw en helpen om grover vuil en modder van schoenen te verwijderen voordat bezoekers het gebouw betreden. Door het vuil van schoenzolen te verwijderen, helpen schoonloopmatten om de vloeren binnen het gebouw langer schoon te houden en te beschermen tegen slijtage.

In het kort, een droogloopmat is ontworpen om vocht te absorberen, terwijl een gewone schoonloopmat ontworpen is om vuil en modder van schoenzolen te schrapen en te borstelen.


iDEAL 120x30 dubbel

Bancontact logo giropay

VISA logo 1

MasterCard logo

PostNL

dhl logo01

UPS logo logotype60x70

webshopchecker waardering

LogoMatz levert in Nederland, Belgie en Duitsland.
Overige EU landen op aanvraag.

Contact

LogoMatz

Bremerland 17
9302GW Roden
Nederland

www.logomatz.nl
verkoop@logomatz.nl

Tel. & WhatsApp: +31 (0)85 3032911

KvK-nummer: 80109500
BTW-identificatienummer: NL861557438B01

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang leuke aanbiedingen en nieuwsberichten van Logomatz.