0 product(en) - €0,00

Bel ons  085-30 32 911

Altijd een mooie binnenkomer!

Covid-19: In verband met Coronamaatregelen kan de levertijd vertraging oplopen. Wij doen er alles aan om de productietijd zo laag mogelijk te houden en houden je vanzelfsprekend op de hoogte van de levertijd.

Nieuws en inspiratie

Kabelmat met signaleringsrand voor extra zichtbaarheid voor een veilige doorgang

Kabelmat met rubberen bovenlaag en signaleringsrand

Kabelmat voor een veilige vloer

Speciaal voor situaties, waar tijdelijk of permanent kabels een loopgang kruisen, is de kabelmat met signaleringsrand de oplossing om te zorgen voor een veilig looppad.

De kabelmat bestaat uit een laag van 4.8mm dik nitril rubber en is voorzien van een profiel voor optimale grip op het loopvlak. De onderkant van de kabelmat is ook voorzien van een profiel waardoor de kabelmat slipvat op de ondergrond ligt. Tevens is aan de onderzijde een placeholder voor de kabel(s) aanwezig waardoor de kabel beter op zijn plek blijft.

Lees meer: Kabelmat met rubberen bovenlaag en signaleringsrand

Logomat promo is ideaal om deurmat met clublogo van te maken

Deurmat met clublogo voor je fans

Iedere sportvereniging en professionele sportclub beschikt tegenwoordig over een fanshop met fanartikelen waarmee supporters met trots kunnen laten zien welke club hun grote favoriet is. Het beschikbare assortiment wordt steeds groter en de fans zijn bereid te betalen voor goede kwaliteit. Merchandising is niet voor niets voor veel clubs en verenigingen een belangrijke bron van inkomsten. Ook hebben de fanartikelen een grote rol in branding van de merknaam van de club, een fan is per slot van rekening de beste promotor van je club.

Een aantrekkelijk assortiment met aansprekende producten en een ruime keuze zorgt mede voor een grote aantrekkingskracht regelmatig clubartikelen aan te schaffen. Een deurmat met het logo van de club mag dan natuurlijk niet in het assortiment ontbreken.

Lees meer: Deurmat met clublogo voor je fans

Schoonloopmat of droogloopmat. Wat zijn de verschillen.

Wanneer kies je een droogloopmat of schoonloopmat? (update september 2019)

Matten zijn er in verschillende soorten, maten en vormen. Er zijn matten voor binnen en buiten, deurmatten, vloermatten, rubbermatten, matten met en zonder PVC, matten met een hoge pool, matten met een lage pool, matten met een anti-slip laag. Zo zijn er vele verschillende soorten matten met allemaal hun eigen kenmerken en eigenschappen. Soms hebben matten verschillende benamingen voor eenzelfde soort mat.

Een voorbeeld van twee matten die veel met elkaar worden verward en waar veel vragen over worden gesteld zijn de schoonloopmat en de droogloopmat. In dit artikel gaan we dieper in op de eigenschappen van beide matten en wanneer deze matten het best tot hun recht komen.

Lees meer: Wanneer kies je een droogloopmat of schoonloopmat? (update september 2019)

Verrassend en leuk, een nieuwe deurmat voor School

Wanneer je in een prettige ambiance wordt ontvangen begint je dag meteen positief. De entree van een school maakt daar dagelijks een belangrijk onderdeel van uit.

Een mooie, leuke, grappige en nette deurmat helpt mee om de entree van de school op te fleuren en de kinderen iedere dag weer met een lach welkom te heten. Met een persoonlijke tekst, afbeelding of logo van de school ondersteunt de deurmat de uitstraling van de school iedere dag weer bij aankomst en vertrek.

Je zou het bijna vergeten, een deurmat helpt natuurlijk ook mee om vuil van buiten tegen te houden en de vloer binnen zo schoon mogelijk te houden.

Lees meer: Verrassend en leuk, een nieuwe deurmat voor School

Deurmatten met geweldige designs

Nu verkrijgbaar bij LogoMatz, een uitgebreide collectie deurmatten voorzien van geweldige designs. Voor ieder interieur is hiermee altijd een passende deurmat te vinden waarmee de entree van huis, winkel of kantoor extra opvalt. En niet geheel onbelangrijk, ervoor zorgt dat vuil zo veel mogelijk wordt opgevangen. 

De deurmatten van LogoMatz zijn vanzelfsprekend van uitstekende kwaliteit en duurzaam samengesteld.

Lees meer: Deurmatten met geweldige designs

Barbecue mat met eigen naam.

Voor de zomer, gun de BBQ master een eigen mat

Het zijn altijd dezelfde mensen die zich opofferen om de hele avond het vlees te bereiden op de barbecue. Niet dat ze het vervelend vinden, eigenlijk genieten ze er wel van om het vlees zo lekker mogelijk te bereiden in de hitte van de kolen.

En als iedereen je complimenten geeft over de voortreffelijke smaak en malsheid van het vlees dan kan je als barbecue master tevreden terugkijken op een geslaagde avond. 

Zo'n iemand moet je natuurlijk koesteren en de eer geven die ze verdienen, en het vooruitzicht vergroten op weer een gezellige barbecue waar je niet zelf hoeft te grillen maar dat kan overlaten aan de ervaren chef. 

Lees meer: Voor de zomer, gun de BBQ master een eigen mat

je persoonlijke weermat

Je eigen weerbericht op de Weermat

Dat is het leuke van Logomatten, naast een logo van een bedrijf of bijvoorbeeld een sportvereniging is het ook mogelijk eigen tekst of een combinatie van een afbeelding met tekst te maken. 

De Weermat is hier een leuke variant van. Tussen de resultaten van het plaatselijke weerbericht staat nooit de weersverwachting van je eigen huis. Wat is er leuker dan je gasten bij binnenkomst op de hoogte te brengen van jouw eigen Weerbericht. En ja dat bij jou altijd de zon schijnt is dan natuurlijk vanzelfsprekend.

Lees meer: Je eigen weerbericht op de Weermat