Nieuws en inspiratie

De Kofferbakmat, de ideale m(a)at voor een schone kofferbak

De kofferbakmat, of Car Protector mat, van LogoMatz houdt de kofferbak en achterbumper van je auto eenvoudig schoon en biedt extra bescherming tegen beschadigingen.

Een dagje naar het strand of het bos is voor de kofferbak geen probleem meer. Leg je schoenen en strandspullen met zand, modder en vocht zonder zorgen in de kofferbak. De Car Protector mat vangt het vuil en vocht op en houdt dit in de vezel vast. De rubber flap is hierbij ook heel handig voor als je op rand van de kofferbak zit bij het wisselen van schoenen of om de hond extra grip te geven bij het in de kofferbak springen.

Adverteren op vloer en bar met de Admat en de Barmat

Werp eens een blik op de vloer en ontdek de extra beschikbare ruimte om je producten te promoten of je eigen branding te vergroten.

Informatie op de vloer voor het productschap of op een terrastafel trekt extra aandacht en helpt bij het verkopen van het product of het vergroten van de naamsbekendheid van je merk.

Een fiets bijvoorbeeld moet het in de showroom hebben van zijn looks. Met detailinformatie over de unieke eigenschappen en een pakkende afbeelding heeft de potentiële koper direct een beter beeld bij het aanbod en wordt daarmee de verkoopkans verhoogd.

Speciaal voor dit doel zijn de Admat en de Barmat ontwikkeld.

Deurmat Revive, gemaakt van 50 procent gerecycled nylon

Nieuw in het assortiment is de smaakvolle schoonloopmat Revive. De naam zegt het al, met het oog op het milieu, geproduceerd met gerecycled materiaal.

In geval van schoonloopmat Revive is 50% van de garens gemaakt van gerecycled nylon van hoge kwaliteit. De nylon garen worden vooraf gekleurd aan de rug toegevoegd zodat er geen kleuring achteraf meer plaats vindt. Op deze wijze wordt op meerdere momenten in de productiecyclus op millieuvriendelijke wijze geproduceerd. 

Kabelmat met rubberen bovenlaag en signaleringsrand

Speciaal voor situaties waar tijdelijk of permanent kabels een looproute kruisen is de kabelmat met signaleringsrand de oplossing om te zorgen voor een veilig looppad.

Droogloopmat of Schoonloopmat kopen?

Hoe kies je een droogloopmat of schoonloopmat?

Deurmatten zijn er in verschillende soorten, maten en vormen. Er zijn matten voor binnen en buiten, deurmatten, vloermatten, rubbermatten, matten met en zonder PVC, matten met een hoge pool, matten met een lage pool, matten met een anti-slip laag. Zo zijn er vele verschillende soorten matten met allemaal hun eigen kenmerken en eigenschappen. Soms hebben matten verschillende benamingen voor eenzelfde soort mat.


iDEAL 120x30 dubbel

Bancontact logo giropay

VISA logo 1

MasterCard logo

PostNL

dhl logo01

UPS logo logotype60x70

webshopchecker waardering

LogoMatz levert in Nederland, Belgie en Duitsland.
Overige EU landen op aanvraag.

Contact

LogoMatz

Bremerland 17
9302GW Roden
Nederland

www.logomatz.nl
verkoop@logomatz.nl

Tel. & WhatsApp: +31 (0)85 3032911

KvK-nummer: 80109500
BTW-identificatienummer: NL861557438B01

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang leuke aanbiedingen en nieuwsberichten van Logomatz.