De Kofferbakmat, de ideale m(a)at voor een schone kofferbak

De kofferbakmat, of Car Protector mat, van LogoMatz houdt de kofferbak en achterbumper van je auto eenvoudig schoon en biedt extra bescherming tegen beschadigingen.

Een dagje naar het strand of het bos is voor de kofferbak geen probleem meer. Leg je schoenen en strandspullen met zand, modder en vocht zonder zorgen in de kofferbak. De Car Protector mat vangt het vuil en vocht op en houdt dit in de vezel vast. De rubber flap is hierbij ook heel handig voor als je op rand van de kofferbak zit bij het wisselen van schoenen of om de hond extra grip te geven bij het in de kofferbak springen.

De vloer van de kofferbak wordt beschermd door een stevige mat met een zachte nylon vezel en stevige rubber backing. Vuil en vocht worden door de mat opgevangen zodat de vloer van de kofferbak schoon en onbeschadigt blijft. De speciale rubber flap rol je tijdens het in- en uitladen eenvoudig over de rand van de kofferbak en de bumper zodat deze beschermd is tegen krassen en vuil. 

Kofferbakmat eenvoudig in gebruik 

De kofferbakmat leg je eenvoudig in de kofferbak en is meteen klaar voor gebruik. Is de kofferbakmat vuil geworden? Dan kan je hem uitkloppen, stofzuigen en eventueel extra schoon maken met de wasmachine. De kofferbakmat is geschikt voor de wasmachine tot 30°C.

De rubber flap is met klitteband strip aan de kofferbakmat bevestigd en is makkelijk los te halen. Handig als je de rubber flap apart wil schoonmaken.

Gebruik je de kofferbakmat tijdelijk niet? Dan rol je de kofferbakmat eenvoudig op en leg hem in de kofferbak of op een andere plek. 

car protectormat gebruik

Premium kwaliteit kofferbakmat 

De kofferbakmat van LogoMatz is samengesteld uit eerste klas materialen. De vezel is gemaakt van High Twisted kleur- en slijtvaste nylon vezel. Deze vezel voelt zacht aan en is aangenaam voor de hond(en). 

Vuil en vocht worden door de nylon vezel opgenomen waarbij vuil, door de getwiste vezel, wordt vastgehouden en in de vezel verdwijnt. Vocht wordt in de vezel opgenomen en langzaam weer uitdampt. De kleurvastheid van de vezel jarenlang gewaarborgd doordat de vezel door en door gekleurd is. 

De rug van de kofferbakmat is van nitril rubber. De rubber rug is jarenlang ontwikkeld en heeft uitstekende eigenschappen. Zo ligt de kofferbakmat vlak en slipvast en geeft het rubber een dempende werking. Prettig wanneer je bijvoorbeeld breekbare spullen vervoert. 

Meer weten over de kofferbakmat ? Neem snel een kijkje op de productpagina van de Car Protectormat waar alle mogelijkheden op een rij zijn gezet. 


iDEAL 120x30 dubbel

Bancontact logo giropay

VISA logo 1

MasterCard logo

PostNL

dhl logo01

UPS logo logotype60x70

webshopchecker waardering

LogoMatz levert in Nederland, Belgie en Duitsland.
Overige EU landen op aanvraag.

Contact

LogoMatz

Bremerland 17
9302GW Roden
Nederland

www.logomatz.nl
verkoop@logomatz.nl

Tel. & WhatsApp: +31 (0)85 3032911

KvK-nummer: 80109500
BTW-identificatienummer: NL861557438B01

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang leuke aanbiedingen en nieuwsberichten van Logomatz.