0 product(en) - €0,00

Bel ons  085-30 32 911

Altijd een mooie binnenkomer!

Covid-19: In verband met Coronamaatregelen kan de levertijd vertraging oplopen. Wij doen er alles aan om de productietijd zo laag mogelijk te houden en houden je vanzelfsprekend op de hoogte van de levertijd.

Logomat promo is ideaal om deurmat met clublogo van te maken

Deurmat met clublogo voor je fans

Iedere sportvereniging en professionele sportclub beschikt tegenwoordig over een fanshop met fanartikelen waarmee supporters met trots kunnen laten zien welke club hun grote favoriet is. Het beschikbare assortiment wordt steeds groter en de fans zijn bereid te betalen voor goede kwaliteit. Merchandising is niet voor niets voor veel clubs en verenigingen een belangrijke bron van inkomsten. Ook hebben de fanartikelen een grote rol in branding van de merknaam van de club, een fan is per slot van rekening de beste promotor van je club.

Een aantrekkelijk assortiment met aansprekende producten en een ruime keuze zorgt mede voor een grote aantrekkingskracht regelmatig clubartikelen aan te schaffen. Een deurmat met het logo van de club mag dan natuurlijk niet in het assortiment ontbreken.

Deurmat met clublogo

Speciaal voor promotiedoeleinden maakt LogoMatz de LogoMat Promo. Deze logomat is specifiek bedoeld om een boodschap via een afbeelding of tekst over te brengen. Daarmee is de logomat bij uitstek geschikt om te worden gebruikt als deurmat met het logo van de club.

Op basis van meer dan 50 basiskleuren worden de meeste clublogo's fraai op de deurmat weergegegeven. Bestaat uw logo uit een specifieke kleur dan is er ook de mogelijkheid een custom kleur te gebruiken. Deze kleur wordt dan speciaal gemaakt voor het produceren van de logomatten met uw logo. 

Kwaliteit

De kwaliteit van de LogoMat Promo is van een hoge professionele standaard. De vezel van de mat is van 100% Nylon gemaakt. Dit maakt de vezel slijtvast en zorgt dat de kleuren langdurig mooi blijven. De vezel zorgt daarnaast ook dat vuil en vocht wordt opgenomen in de mat en meehelpt vuil buiten te houden en de vloer schoon te houden.

De rug van de mat is van 100% Nitrilrubber. Het gebruikte rubber zorgt ervoor dat de mat vlak op vloer blijft liggen en heeft ook een slipvaste werking. Daarbij is de LogoMat Promo geheel vrij van PVC.

Mogelijkheden

De deurmat met clublogo's worden altijd op de gewenste maat geproduceerd. De meest voorkomende afmeting is 75cm x 50cm. Dit is een prima afmeting voor bijvoorbeeld de deur van de kinderkamer of de entree van de tent of caravan. Een beetje fan wil natuurlijk ook op vakantie zijn voorkeur laten zien. Maar zoals gezegd biedt de LogoMat Promo een eigen maatvoering te selecteren. Zie onderstaand de minimale en maximale afmetingen van de LogoMat Promo. De maten zijn altijd inclusief de aflooprand van 10mm die rondom de mat aanwezig is.

Lengte afmetingen: vanaf 30cm tot en met 700cm
Breedte afmetingen: vanaf 20cm tot en meet 200cm

LogoMatz levert zowel kleine als grote batches. Afname van een mat is al mogelijk vanaf 1 mat tot en met aantal matten dat u wenst. U heeft op deze wijze de mogelijkheid om naar eigen behoefte een voorraad bij te houden.

Veel gevraagd is de mogelijkheid van een gepersonaliseerde deurmat. De naam van een fan, de naam van een sterspeler of vermelding van de behaalde titel maakt de Clubmat nog specialer en persoonlijker. Doet het altijd leuk als cadeau voor een verjaardag of jubileum. Houdt er rekening mee op tijd te bestellen. Het maken en leveren van een logomat neemt ongeveer 15 dagen in beslag.

 

Ontwerp

Op basis van het clublogo maakt LogoMatz een ontwerp waarbij rekening wordt gehouden met de eigenschappen van de mat. Zo wordt voor de achtergrondkleur in de meeste gevallen gekozen voor een gemeleerde kleur waardoor vuil minder snel opvalt. Grote witte vlakken zijn besmettelijk voor vuil en hiervoor wordt dan een beige kleur gekozen. Teksten worden groot genoeg op de mat geplaatst zodat ze goed leesbaar blijven. Te veel tekst kan een probleem zijn omdat de letters dan niet meer groot genoeg op de mat geplaatst kunnen worden. Gezamenlijk komen we uiteindelijk tot het perfecte ontwerp van de clubmat waarna de productie kan worden gestart. 

mattenopgerold03

Meer informatie

Direct een clubmat bestellen kan via de webshop waar u zelf de maat en aantallen kunt invoeren en een design kunt uploaden. Het design wordt door LogoMatz beoordeeld. Eventuele aanpassingen worden in overleg uitgevoerd totdat de clubmat helemaal naar wens is. Het is ook mogelijk vooraf een design en prijsopgaaf te ontvangen. Hiervoor kunt u het aanvraagformulier op de website invullen.