Deurmat Revive, gemaakt van 50 procent gerecycled nylon

Nieuw in het assortiment is de smaakvolle schoonloopmat Revive. De naam zegt het al, met het oog op het milieu, geproduceerd met gerecycled materiaal.

In geval van schoonloopmat Revive is 50% van de garens gemaakt van gerecycled nylon van hoge kwaliteit. De nylon garen worden vooraf gekleurd aan de rug toegevoegd zodat er geen kleuring achteraf meer plaats vindt. Op deze wijze wordt op meerdere momenten in de productiecyclus op millieuvriendelijke wijze geproduceerd. 

 

Dit levert onderstaande indrukwekkende besparingen op bij het produceren van deze milieuvriendelijke nylon garens:
- 47% minder energie;
- 35% minder CO² emissie;
- 30% minder waterverbruik;

 Aan kwaliteit van de mat is zeker niet ingeboet. Ook de schoonloopmat Revive gegarandeerd een lange levensduur door de gebruikte materialen en een hoog gebruiksgemak. Extra pluspunten voor het milieu. 

Het gebruiksgemak vertaalt zich bijvoorbeeld in de uitstekende eigenschappen van de mat. De rug van 100% nitrilrubber zorgt voor een slip vaste en vlakke ligging, de hoeken van de mat blijven vlak liggen en krullen niet op en de vezel biedt een slipvrij oppervlak. Door de geringe hoogte van de mat past deze bijna onder elke deur. De nylon vezel is kleurvast en ziet er ook na jaren gebruik geweldig uit.

Schoonmaken en -houden van de mat is eenvoudig. Regelmatig stofzuigen en af en toe in wasmachine houdt de mat in topconditie. De getwiste vezel en het twee kleurenpatroon houden vuil en stof uit het zicht. Goed voor jarenlang plezier en gebruiksgemak.

Schoonloopmat Revive is leverbaar in vijf verschillende kleurcombinaties en vier verschillende afmetingen. Voor ieder interieur is een passende combinatie te vinden.  

Neem een kijkje op de product pagina van Schoonloopmat Revive voor alle product details en prijsinformatie:

 

 


iDEAL 120x30 dubbel

Bancontact logo giropay

VISA logo 1

MasterCard logo

PostNL

dhl logo01

UPS logo logotype60x70

webshopchecker waardering

LogoMatz levert in Nederland, Belgie en Duitsland.
Overige EU landen op aanvraag.

Contact

LogoMatz

Bremerland 17
9302GW Roden
Nederland

www.logomatz.nl
verkoop@logomatz.nl

Tel. & WhatsApp: +31 (0)85 3032911

KvK-nummer: 80109500
BTW-identificatienummer: NL861557438B01

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang leuke aanbiedingen en nieuwsberichten van Logomatz.