0 product(en) - €0,00

Bel ons  085-30 32 911

Altijd een mooie binnenkomer!

Covid-19: In verband met Coronamaatregelen kan de levertijd vertraging oplopen. Wij doen er alles aan om de productietijd zo laag mogelijk te houden en houden je vanzelfsprekend op de hoogte van de levertijd.

Deurmatten met geweldige designs

Nu verkrijgbaar bij LogoMatz, een uitgebreide collectie deurmatten voorzien van geweldige designs. Voor ieder interieur is hiermee altijd een passende deurmat te vinden waarmee de entree van huis, winkel of kantoor extra opvalt. En niet geheel onbelangrijk, ervoor zorgt dat vuil zo veel mogelijk wordt opgevangen. 

De deurmatten van LogoMatz zijn vanzelfsprekend van uitstekende kwaliteit en duurzaam samengesteld.

PVC vrije deurmat

Onze deurmatten zijn vrij van PVC en de rubberen rug van de deurmat is gemaakt van natuur rubber met unieke eigenschappen waardoor de mat altijd recht ligt. De rubberen rug zorgt tevens voor een antislip werking zodat de deurmat perfect op zijn plek blijft.

Uitgebreide keuze

Maar liefst 30 verschillende design waar uit kan worden gekozen. Bekijk hieronder een aantal voorbeelden.

Makkelijk zelf schoon te maken

Het onderhoud en schoonhouden van de deurmatten is eenvoudig zelf uit te voeren. De matten zijn geschikt voor in de wasmachine tot 60℃. Met een niet agressief sopje is de deurmat ook snel weer schoon. 

Een deurmatten van LogoMatz kennen een lange levensduur en zijn voorzien van 5 jaar garantie. Dat is nog eens waar voor uw geld! 

Bestel eenvoudig via de webshop

In een paar stappen besteld u onze deurmatten die altijd uit voorraad worden geleverd.