0 product(en) - €0,00

Bel ons  085-30 32 911

Altijd een mooie binnenkomer!

Covid-19: In verband met Coronamaatregelen kan de levertijd vertraging oplopen. Wij doen er alles aan om de productietijd zo laag mogelijk te houden en houden je vanzelfsprekend op de hoogte van de levertijd.

je persoonlijke weermat

Je eigen weerbericht op de Weermat

Dat is het leuke van Logomatten, naast een logo van een bedrijf of bijvoorbeeld een sportvereniging is het ook mogelijk eigen tekst of een combinatie van een afbeelding met tekst te maken. 

De Weermat is hier een leuke variant van. Tussen de resultaten van het plaatselijke weerbericht staat nooit de weersverwachting van je eigen huis. Wat is er leuker dan je gasten bij binnenkomst op de hoogte te brengen van jouw eigen Weerbericht. En ja dat bij jou altijd de zon schijnt is dan natuurlijk vanzelfsprekend.

Bestel hier je eigen Weermat

De prijs van de Weermat wordt automatisch berekend aan de hand van de door jou opgegeven afmetingen. Bestel je meerdere matten tegelijk neem dan contact op voor een offerte op maat.


De kleinste variant is 40cm x 60cm en wordt incl. BTW en afleverkosten geleverd voor € 70,86. 

Ook leuk om cadeau te doen

Je kent dat wel, een origineel cadeau zoeken en dan uiteindelijk toch maar een cadeaubon geven. De Weermat is dan bij uitstek een verrassend en origineel cadeau om weg te geven. Bijvoorbeeld als je vrienden of familie een nieuw huis betrekken. Vanaf nu altijd een leuke binnenkomer en de nieuwe vloer blijft ook nog eens schoon door de uitstekende eigenschappen van de mat.