Kabelmat met signaleringsrand voor extra zichtbaarheid voor een veilige doorgang

Kabelmat met rubberen bovenlaag en signaleringsrand

Speciaal voor situaties waar tijdelijk of permanent kabels een loopgang kruisen is de kabelmat met signaleringsrand de oplossing om te zorgen voor een veilig looppad.

 

De kabelmat bestaat uit een laag van 4.8mm dik nitril rubber en is voorzien van een profiel voor optimale grip op het loopvlak. De onderkant van de kabelmat is ook voorzien van een profiel waardoor de kabelmat slipvat op de ondergrond ligt. Tevens is aan de onderzijde een placeholder voor de kabel(s) aanwezig waardoor de kabel beter op zijn plek blijft.

Het rubber vormt zich ondanks de dikte soepel om de kabel(s) heen en zorgt tevens voor een extra beschermlaag voor de onderliggende kabels. Een geel zwarte rand met een breedte van 30mm maakt de kabelmat goed zichtbaar voor voorbijgangers. 

Temperatuur en vocht hebben hebben weinig effect op de werking van de kabelmat en is binnen en buiten te gebruiken. 

Maak de werkplaats, studio, kantoor, winkel, terrein extra veilig

Tijdelijke of permanente apparaten moeten in sommige gevallen aangesloten worden met een aansluiting waarbij de kabels een looppad doorkruisen. Dit zorgt voor een gevaarlijke situatie waarbij personen of apparatuur schade kunnen oplopen. Een kabelmat is hier een snelle en veilige oplossing. 

Praktische toepassingen 

Electrische auto's

Heeft u een auto die electrisch opgeladen moet worden en een aansluiting die een openbare straat of pad op eigen grond kruist? De kabelmat biedt hier een perfecte oplossing. Na het opladen kan de mat worden opgerold en worden opgeborgen. Altijd handig om in de auto te hebben om overal veilig te kunnen laden. 

Corona virus

Heeft u een winkel waar klanten niet tegelijk naar binnen mogen. Met de kabelmat en de geel zwarte markering legt u een duidelijk lijn neer waarachter klanten moeten wachten. De mat biedt een stevige en opvallende ondergrond. Het gewicht van de kabelmat is ca. 5,8 kg/m2 en ligt ook bij wind stevig op de vloer. 

kabelmat met signaleringsrand buiten op stoep

Eigenschappen van de kabelmat

  • Afmeting: 120cm x 40cm x 4,8mm
  • Samenstelling: 100% nitril rubber
  • Geel zwarte rand: 30mm
  • Gebruik: binnen en buiten
  • Gewicht: ca 2,8kg
  • Grip: profiel aan beide zijdes van de kabelmat

Verkrijgbaarheid 

De kabelmat met signaleringsrand is bestelbaar in de LogoMatz webshop. Klik hier om de productpagina van de kabelmat te openen.