Kabelmat met signaleringsrand voor extra zichtbaarheid voor een veilige doorgang

Kabelmat met rubberen bovenlaag en signaleringsrand

Speciaal voor situaties waar tijdelijk of permanent kabels een looproute kruisen is de kabelmat met signaleringsrand de oplossing om te zorgen voor een veilig looppad.

De kabelmat bestaat uit een laag van 4.8mm dik nitrilrubber en is voorzien van een profiel voor optimale grip op het loopvlak. De onderkant van de kabelmat is voorzien van een profiel waardoor de kabelmat slipvast op de vloer ligt. Tevens is aan de onderzijde een placeholder voor de kabel(s) aanwezig waardoor de kabel beter op zijn plek blijft.

Het rubber vormt zich ondanks de dikte soepel om de kabel(s) heen en zorgt als kabelbrug tevens voor een extra beschermlaag voor de onderliggende kabels. De geel zwarte signaleringsrand met een breedte van 30mm maakt de kabelmat goed zichtbaar voor voorbijgangers. 

Temperatuur en vocht hebben hebben weinig effect op de werking van de kabelmat. De kabelmat is zowel binnen als buiten in alle weersomstandigheden te gebruiken. 

Maak de werkplaats, studio, kantoor, winkel, terrein extra veilig

Tijdelijke of permanente apparaten moeten in sommige gevallen aangesloten worden met een aansluiting waarbij de kabels een looproute doorkruisen. Dit zorgt voor een gevaarlijke situatie waarbij personen of apparatuur schade kunnen oplopen. De kabelmat is hier een snelle en veilige oplossing voor het afschermen van de kabels. 

Praktische toepassingen 

Elektrische auto's

Heeft u een auto die elektrisch opgeladen moet worden en een aansluiting die een openbare straat of pad op eigen grond kruist? De laadkabel moet dan worden afgeschermd zodat voetgangers niet over de kabel struikelen.

De kabelmat biedt hier een perfecte oplossing. De kabelmat is gemaakt van 4,8mm dik rubber waardoor de mat vlak en stevig op de grond ligt. Het profiel op de mat zorgt voor een slipvrij oppervlak.

Rolstoelen, kinderwagens, fietsers en slechtzienden passeren met hulp van de kabelmat op veilige wijze de oplaadkabel.  

Na het opladen kan de mat worden opgerold en worden opgeborgen. Altijd handig om in de auto te hebben om overal veilig te kunnen laden. 

De gemeente Brugge (België) heeft kabels over het trottoir officieel toegestaan. Een van de voorwaarde is dat de kabel is afgedekt met een deugdelijke kabelmat. Lees hier meer. 

Werkplaats

Als onderdeel van een veilige werkplek waarbij kabels tijdens het werk worden beschermd en voorbijgangers een veilige doorgang hebben.

Markten en braderiën

Dekt kabels af naar de kraam en mobiele winkel en voorkomt struikelingen van personeel en klanten. Producten in karren worden met de kabelmat eenvoudig over de kabels heengereden.

kabelmat met signaleringsrand buiten op stoep

Eigenschappen van de kabelmat

  • Afmeting: 120cm x 40cm x 4,8mm
  • Samenstelling: 100% nitril rubber
  • Geel zwarte signaleringsrand: 30mm
  • Gebruik: binnen en buiten
  • Gewicht: ca 2,8kg
  • Grip: profiel aan beide zijdes van de kabelmat

Verkrijgbaarheid 

De kabelmat met signaleringsrand bestel je eenvoudig in de LogoMatz webshop. Klik hier om de product pagina van de kabelmat te openen. 


iDEAL 120x30 dubbel

Bancontact logo giropay

VISA logo 1

MasterCard logo

PostNL

dhl logo01

UPS logo logotype60x70

webshopchecker waardering

LogoMatz levert in Nederland, Belgie en Duitsland.
Overige EU landen op aanvraag.

Contact

LogoMatz

Bremerland 17
9302GW Roden
Nederland

+31 (0)85-30 32 911
www.logomatz.nl
verkoop@logomatz.nl

KvK-nummer: 80109500
BTW-identificatienummer: NL861557438B01

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang leuke aanbiedingen en nieuwsberichten van Logomatz.