0 product(en) - €0,00

Bel ons  085-30 32 911

Altijd een mooie binnenkomer!

Covid-19: In verband met Coronamaatregelen kan de levertijd vertraging oplopen. Wij doen er alles aan om de productietijd zo laag mogelijk te houden en houden je vanzelfsprekend op de hoogte van de levertijd.

Logomat met naam Tandartsenpraktijk

Speciaal voor de Tandartspraktijk

Het blijft een bijzonder moment als je bij de tandarts binnenstapt. Een beetje afleiding en een vriendelijke noot helpt al snel mee om de eerste zenuwen weg te nemen.  

Een leuke deurmat met een 'personal touch' van de tandarts past dan ook prima bij de entree van de tandartspraktijk.

Speciaal voor dit doel heeft LogoMatz de Tandartsmat in het assortiment opgenomen. Een hoge kwaliteit mat met uitstekende kwaliteiten en altijd in vorm om iedere dag weer nieuwe cliënten tegemoet te zien.

De Tandartsmat past in iedere praktijk

LogoMatz biedt de mogelijkheid de deurmat volledig naar wens uit te voeren. De getoonde Tandartsmat is nu eenvoudig te bestellen waarbij de praktijknaam of een tekst naar wens op mat kan worden geplaatst.

Afmetingen

Geen enkele entree is hetzelfde en zo past er bij elke praktijk een andere mat. De Tandartsmat is leverbaar vanaf 40cm tot 4 meter! En vanzelfsprekend alle varianten er tussen. Tijdens het bestellen in de webshop van LogoMatz kunnen de gewenste afmetingen direct worden opgegeven en wordt de bijbehorende prijs direct berekend en getoond. 

Maar liefst 52 verschillende kleuren

De kleur van de mat is aan te passen zodat de Tandartsmat perfect past bij het design van de praktijk. Als inspiratie een aantal voorbeelden van de Tandartsmat met verschillende achtergrondkleuren.

Eigenschappen

  • hoog vuil absorberend vermogen
  • samengesteld uit nylon en nitrilrubber (PVC vrij)
  • wasmachine bestendig
  • brandveilig gecertificeerd
  • anti-slip rubber
  • 2 jaar garantie indien professioneel onderhouden
  • geproduceerd in Europa