0 product(en) - €0,00

Bel ons  085-30 32 911

Altijd een mooie binnenkomer!

Covid-19: In verband met Coronamaatregelen kan de levertijd vertraging oplopen. Wij doen er alles aan om de productietijd zo laag mogelijk te houden en houden je vanzelfsprekend op de hoogte van de levertijd.

Verrassend en leuk, een nieuwe deurmat voor School

Wanneer je in een prettige ambiance wordt ontvangen begint je dag meteen positief. De entree van een school maakt daar dagelijks een belangrijk onderdeel van uit.

Een mooie, leuke, grappige en nette deurmat helpt mee om de entree van de school op te fleuren en de kinderen iedere dag weer met een lach welkom te heten. Met een persoonlijke tekst, afbeelding of logo van de school ondersteunt de deurmat de uitstraling van de school iedere dag weer bij aankomst en vertrek.

Je zou het bijna vergeten, een deurmat helpt natuurlijk ook mee om vuil van buiten tegen te houden en de vloer binnen zo schoon mogelijk te houden.

Een deurmat voor school maak je gewoon zelf

Eigenlijk is het maken van een eigen deurmat voor school helemaal niet zo moeilijk. De webshop van LogoMatz beschikt over een designmodule waarmee je makkelijk tekst of afbeeldingen op de deurmat plaatst en een geschikte achtergrondkleur selecteert. Je ziet meteen het resultaat. Op deze manier zijn er ontelbare ideeen die op de deurmat geplaatst kunnen worden. 

schoolmat los01

  • zelf ontwerpen
  • 52 kleuren 
  • afmetingen vanaf 60cm tot 700cm
  • 100% nylon (PVC vrij), UV bestendig, anti statisch
  • antislip rug van duurzaam nitrile rubber
  • duurzaam in gebruik en voor omgeving, NFSI High Traction en Oeko-Tex gecertificeerd
  • geschikt voor vacuumcleaner en stoomreiniger
  • 2 jaar garantie

Kies zelf de juiste afmeting, tot wel 7 meter

Niet alleen het uiterlijk van de deurmat is zelf aan te passen maar bijvoorbeeld ook de afmetingen zijn aan te passen aan de gewenste grootte per situatie. De deurmatten van LogoMatz hebben een maximale breedte van 2 meter en een maximale lengte van 4 meter. Een een aantal varianten hebben maximale lengte van maar liefst 7 meter!

Hoge kwaliteit deurmat en makkelijk zelf te onderhouden

De rug van de deurmat is samengesteld uit natuurlijk rubber en zorgt voor perfecte ligging en antislip effect. Wel zo prettig wanneer alle kinderen enthousiast naar buiten rennen. 

De deurmatten van LogoMatz zijn erg handig in gebruik. Zo kan je de mat zelf eenvoudig schoonmaken met een sopje en de tuinslang of bijvoorbeeld in de wasmachine. De kwaliteit van de deurmat is onderscheidend in de markt en voldoet aan eisen op gebied van millieu maar bijvoorbeeld ook aan eisen op gebied van brand. De deurmatten van LogoMatz zijn voorzien van 2 jaar garantie. 

Nu ook als buitenmat

De deurmatten voor school om zelf te ontwerpen zijn nu ook als "outdoor" variant leverbaar waarbij de vezels anders zijn samengesteld en de mat geschikt is om in alle weersomstandigheden in topvorm te zijn.

Makkelijk bestellen

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van deze matten neem dan gerust een kijkje op de webshop bij de Logomatten en probeer zelf eens een eigen creatieve deurmat te ontwerpen!

 

Uiteraard staat het LogoMatz team klaar om je te helpen bij het maken van een geweldige deurmat voor school. Neem gerust telefonisch contact op of stuur ons een berichtje via het contactformulier.