0 product(en) - €0,00

Bel ons  085-30 32 911

Altijd een mooie binnenkomer!

Covid-19: In verband met Coronamaatregelen kan de levertijd vertraging oplopen. Wij doen er alles aan om de productietijd zo laag mogelijk te houden en houden je vanzelfsprekend op de hoogte van de levertijd.

Barbecue mat met eigen naam.

Voor de zomer, gun de BBQ master een eigen mat

Het zijn altijd dezelfde mensen die zich opofferen om de hele avond het vlees te bereiden op de barbecue. Niet dat ze het vervelend vinden, eigenlijk genieten ze er wel van om het vlees zo lekker mogelijk te bereiden in de hitte van de kolen.

En als iedereen je complimenten geeft over de voortreffelijke smaak en malsheid van het vlees dan kan je als barbecue master tevreden terugkijken op een geslaagde avond. 

Zo'n iemand moet je natuurlijk koesteren en de eer geven die ze verdienen, en het vooruitzicht vergroten op weer een gezellige barbecue waar je niet zelf hoeft te grillen maar dat kan overlaten aan de ervaren chef. 

BBQ mat

Een duwtje in de goede richting geef je dan met een persoonlijke BBQ mat. Met een persoonlijke BBQ mat laat je jouw waardering zien voor het harde werk achter de barbecue en verzeker je je op subtiele wijze dat hij of zij de volgende keer weer het voortouw neemt en de plaats neemt achter het rooster.bbqmat

LogoMatz heeft een Pre Design BBQ mat samengesteld waar de naam van jouw BBQ master op komt te staan. Leuk om weg te geven en om te hebben als aankleding van de buitenkeuken. 

 

Eigenschappen

  • hoog vuil absorberend vermogen
  • samengesteld uit nylon en nitrilrubber (PVC vrij)
  • wasmachine bestendig
  • brandveilig gecertificeerd
  • anti-slip rubber
  • 2 jaar garantie indien professioneel onderhouden
  • geproduceerd in Europa